BÜYÜK ZAFER 106. YILINDA TÖRENLERLE KUTLANDI

Çanakkale Zaferi’nin 106. yıldönümü ve 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü etkinlikleri düzenlendi.ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMADIKÇanakkale Zaferi’nin 106. yıldönümü ve 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü münasebetiyle ilçemizdeki şehitlik ve Sarıtepe Mezarlığı’nda bulunan şehitlerimizi ziyaret ettik.Ziyarette Belediye Başkan vekilimiz Bahri Sezen, Başkan yardımcılarımız Mükremin Dağaşan, Sakine Sarıyüce ve İYİ Parti Sungurlu İlçe Başkanı Dursun Kanmış, İYİ Parti İl Genel Meclis üyesi Ercan Şahin, Belediye Meclis Üyelerimiz, şehit mezarlarına karanfil koyarak başlarında dua etti.ANMA PROGRAMINA KATILDIKSungurlu Şehitliği’ndeki programın ardından Atatürk Anıtı’nda anma programı düzenlendi. Çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törene Belediye Başkan vekilimiz Bahri Sezen, başkan yardımcılarımız Mükremin Dağaşan, Sakine Sarıyüce ve İYİ Parti Sungurlu İlçe Başkanı Dursun Kanmış, İYİ Parti İl Genel Meclis üyesi Ercan Şahin, Belediye Meclis Üyelerimiz ve birim müdürlerimiz katıldı.

Önceki ÇANAKKALE DESTANININ 106. YILINDA ŞEHİTLERİMİZİ SAYGI, MİNNET VE RAHMETLE ANIYORUZ